Raspisan 2. natječaj za dodjelu sredstava za Mjeru 302 iz IPARD programa

Bez autora
Sep 13 2011

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je drugi natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz IPARD programa za Mjeru 302. ''Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti''. Natječaj je otvoren u razdoblju od 12. rujna do 31. listopada 2011., a dostupan je i na web stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Mjera 302 - treći prioritet IPARD programa ima za cilj povećati prihode ruralnog stanovništva kroz razvoj i diversifikaciju ruralnih aktivnosti na farmi i/ili izvan nje, stvoriti nove mogućnosti zapošljavanja kroz razvoj i diversifikaciju ruralnih aktivnosti na farmi i/ili izvan nje, očuvati postojeća radna mjesta, povećati opseg usluga za stanovnike ruralnog područja i poboljšati kvalitete usluga koje se pružaju te poboljšati socijalnu strukturu u ruralnim područjima. Uz ostvarenje spomenutih ciljeva Mjera omogućuje ulaganja u sektorima ruralnog turizma, tradicijskih obrta, izravne prodaje, slatkovodnog ribarstva, usluga, prerade na poljoprivrednim gospodarstvima, proizvodnje gljiva te sektoru obnovljivih izvora energije.

Raspisan 2. natječaj za dodjelu sredstava za Mjeru 302 iz IPARD programaAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je drugi natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz IPARD programa za Mjeru 302. ''Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti''.

Natječaj je otvoren u razdoblju od 12. rujna do 31. listopada 2011., a dostupan je i na web stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Mjera 302 - treći prioritet IPARD programa ima za cilj povećati prihode ruralnog stanovništva kroz razvoj i diversifikaciju ruralnih aktivnosti na farmi i/ili izvan nje, stvoriti nove mogućnosti zapošljavanja kroz razvoj i diversifikaciju ruralnih aktivnosti na farmi i/ili izvan nje, očuvati postojeća radna mjesta, povećati opseg usluga za stanovnike ruralnog područja i poboljšati kvalitete usluga koje se pružaju te poboljšati socijalnu strukturu u ruralnim područjima.

Uz ostvarenje spomenutih ciljeva Mjera omogućuje ulaganja u sektorima ruralnog turizma, tradicijskih obrta, izravne prodaje, slatkovodnog ribarstva, usluga, prerade na poljoprivrednim gospodarstvima, proizvodnje gljiva te sektoru obnovljivih izvora energije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik